1. Hjem
  2. ODEON kino

sf kino

 

Film er best på kino. Regnskapshuset er best på tall. 

 

sf kino

 

 

ODEON Kino Stavanger/Sandnes AS har 17 saler, 2251 kinoseter og over 800 000 besøkende på årsbasis. Det gjør selskapet til Rogalands best besøkte kulturbedrift.

De to kinoene, som eies av ODEON Kino og Sandnes og Stavanger kommuner, har vært kunde hos Regnskapshuset siden 2008 og kinodirektør Frode Nilsen oppsummerer kundeforholdet slik: – Solid fagkompetanse, til å stole på, leveranser til rett tid og gjensidig tillit!

 

ODEON Kino Stavanger/Sandnes

  • Stavanger Kino, opera live-forestillinger
    og utleie av saler
  • Etablert i 2000
  • 78 ansatte
  • Årlig omsetning: 124 mill.
  • www.sfkino.no/stavanger

Tidligere hadde kinoen en egen økonomiavdeling med økonomisjef og økonomikonsulent. Nå er hele sulamitten outsourcet til SpareBank 1 Regnskapshuset SR, som tar seg av månedlige regnskapsrapporter, økonomisk rådgivning, fakturering, lønn, ligningsoppgaver, budsjett, analyser, årsrapport, merverdioppgaver, skattetrekk, arbeidsgiveravgift og i det hele tatt.

– Regnskapshuset har blant annet levert økonomiske analyser knyttet til bygging av flere kinosaler i både Stavanger og Sandnes, samt kommet med innspill til ny konkurransesituasjon med ny firesals kino på Bryne, forteller Nilsen.

– De utfører arbeidet i henhold til gjeldende samarbeidsavtale på en svært bra måte. Nøyaktighet og punktlighet er Regnskapshusets styrke!

 

sf kino

 

This site uses cookies. For more information click here.