1. Hjem
  2. Om oss

Om oss

SpareBank 1 Regnskapshuset SR AS er en ledende kunnskapsbedrift innen regnskap og økonomisk rådgiving.

Vår ambisjon er å være en nær og profesjonell samarbeidspartner for næringslivskunder i alle bransjer. Ved å tilby skreddersydde webløsninger tilpasset bedriftens behov og en personlig rådgiver for individuell oppfølging, ønsker vi å bidra til økt verdiskaping hos våre kunder.

Selskapet ble etablert i februar 2015 og vil de neste årene vokse gjennom oppkjøp og organisk vekst. Pr i dag har vi seks avdelingskontorer i Hordaland og Rogaland, alle med lang og god erfaring fra regnskapsbransjen. Selskapet tilbyr regnskap – og rådgivingstjenester i hele vårt markedsområde og selskapet vil etter hvert etablere egne kontorer også i Agder-fylkene.

 

SpareBank 1 Regnskapshuset SR AS er et heleid datterselskap av SpareBank 1 SR-Bank ASA og har et samarbeid med øvrige Regnskapshus i SpareBank 1 Alliansen.

 

Visjon

«Kundens førstevalg på Sør-Vestlandet»

For oss handler det om å gi våre kunder best mulig profesjonell regnskapsføring og relevant økonomisk rådgiving. Vi skal være ledende på bruk av ny teknologi som muliggjør skreddersydde, effektive og moderne løsninger for våre kunder. 

 

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.