1. Hjem
  2. Jobb hos oss
  3. Regnskapskonsulent

Regnskapskonsulent

bilde3.jpgVåre regnskapskonsulenter er knallgode på system, digitalisering og automatiseringsprosesser. De har en god regnskapsforståelse og evne til å anvende regnskapsdata på en effektiv måte. SpareBank 1 Regnskapshuset SRs regnskapskonsulenter er en del av produksjonsteamet vårt. De er sterke lagspillere som er nøyaktige, effektive og produksjonsorienterte. Regnskapskonsulentenes hovedoppgaver er produksjon av regnskap, avstemming, filbehandling, mm. Noen regnskapskonsulenter har også valgt å spesialisere seg innen lønnsproduksjon. 

Spennende ting skjer innen digitalisering for denne rollen. Med robotiseringen vil mer repetitive, manuelle oppgaver forsvinne, og regnskapskonsulenten vil etter hvert få en rolle som i større grad dreier seg om support og rådgivning. Det er derfor viktig at våre regnskapskonsulenter har god kompetanse på ulike løsninger og digitale verktøy, noe vi bidrar til gjennom vårt virtuelle opplæringsprogram på mobil og PC. 

Våre medarbeidere har som regel lang erfaring, ofte i kombinasjon med en bachelor/master med spesialisering i økonomi/finans/regnskap/revisjon.

 

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.