1. Hjem
  2. Jobb hos oss
  3. Businesspartner

Business Partner

bilde2.jpgRegnskapshusets Business Partnere er autoriserte regnskapsførere og fagspesialister,og i noen tilfeller faglig ansvarlig innenfor en spesiell bransje hvor de har erfaring fra tidligere. De har stor faglig kunnskap innenfor likviditetsstyring, budsjettering og styreadministrasjon, samt utmerket regnskapsforståelse med evne til å se komplekse finansielle og regnskapstekniske sammenhenger. Dette gjør dem spesielt godt egnet til å tilby tyngre faglig økonomisk rådgiving til eksisterende og nye kunder.

De jobber i stor grad med årsoppgjør og ligningspapirer, samt oppgaver som fusjon/fisjon, selskapsstiftelser, rapportering og annen type tyngre rådgivingstjenester.

Våre Business Partnere har et tett og godt samarbeid med selskapets rådgivingsavdeling slik at det er mulig å delta på en del spennende kundeprosjekter sammen med erfarne rådgivere på transaksjonsrådgiving, tyngre  merverdiavgift  og skattemessige problemstillinger er temaer som går igjen mm..

I tillegg til sin faglige tyngde er våre Business Partnere forretningsorienterte og bidrar til å bringe inn nye kunder. De har gode salgsegenskaper, men de er først og fremst relasjonsbyggere i møte med kunden. Business Partnere deltar på kundeseminar, bygger nettverk, rapporterer, sjekker at kunden har det de trenger og vurderer jevnlig rådgivning. I tillegg til å jobbe direkte med kunder og salg har våre businesspartnere gode pedagogiske evner og gjennomfører kurs både eksternt og internt.

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.